Äntligen hemma...

Det har varit en härlig vecka full av trevliga upplevelser men väldigt mycket jobb. Även om det är trevligt att komma bort ibland så är det fantastiskt skönt att komma hem till sin egen säng! Jag har också saknat mitt badkar.. och min nya röda bokhylla..  =)

Det första jag gjorde när jag kom tillbaka till stan idag på eftermiddagen var att gå och lägga mig, det var en tuff avslutningfest igår och jag var inte riktigt pigg imorse när jag var tvungen att gå upp. Vila en stund tänkte jag, och sov till klockan 24! wow! jag behövde det tydligen, men nu har jag ju varit vaken sedan dess.. Det är vanligt jobb idag så det blir så där lagom tufft.

Vi ska direkt börja på nästa nummer av SPA & Hälsa som kommer att handla om ekologiskt och high tech, mycket spännande!

Nej, nu måste jag fixa lite mat!

(Sista bilden från Sundsvall, från tåget i ca200km/h..)

No Air...

Världens bästa låt just nu...


dansa och hemlängtan...

ja, jag längtar faktiskt hem!  =)

och jag är helt galet sugen på att dansa!

I miss u babe... Golden hade inte varit fel alls...

( I Sundsvall stänger ALLT klockan tre......................................)

Förlåt...

ja jag vet...

jag sa att jag säkert skulle få tid att uppdatera er här i bloggen bara jag fick sluta på SOS och komma upp till Sundsvall...

well................jag hade fel!

Jag har dessutom hur mycket som helst att göra.. vi håller på att göra nästa nummer av SPA & Hälsa, jag försöker göra lite intervjuer till First Poker samtidigt som jag är här uppe, hade hoppats på lite semester och att få sova lite och så, men det går verkligen inte bra. Klockan fem på morgonen så ligger mitt hotellfönster mot Sundsvalls mest trafikerade jävla gata...

Men det är SÅ vackert! Det är vinter här nu. Det påminner mig om vintern hos mormor och morfar i Arvidsjaur. Kallt som fan med så vackert! Det regnar glitter från himlen - helt fantastiskt!



Jag har kommit fram till två saker....

1. VARFÖR finns det inga snygga mössor för vuxna människor? (Tänk om man kunde komma på det receptet!? ¨

2. Om dina kids frågar varför du inte behöver ha mössa när dom måste ha det så kan du bara säga -
" Därför att det inte finns några snygga mössor till vuxna." Om du får ett bra svar på den så måste du verkligen meddela mig!  =)


Hur ser en snygg mössa ut egentligen? Jag köpte en tomteluva på Grönan när vi var där med kidsen, den var skitläcker! Jag ska nog försöka lista ut någon hybrid på den som man kan göra till en sexig mössa - det borde kunna bli nästa års julklapp ta mig tusan!   =)




RSS 2.0