Nix, vi gör inget annat...

...och nu är det dags för party IGEN...

Höst/vinterfest och superhemligt på "Frans August Festvåning" och knappt ens jag vet vad som kommer hända! Men - batterierna är laddade (kamerans alltså, själv går man på tomgång typ) och otroligt nog lyckades vi pricka in halvårets enda dagpass samtidigt som partykväll... inte alls smart, men vad gör man? Jag fick ett bra tips av Doktorn sist vi jobbade, får väl testa det..   hehe... kanske inte ändå. =)

Hur som helst...det ryktas om att vi kanske kommer bli klara redan vid 15-tiden imorgon och det är väl tur det, alla vaknar ju inte vackra, om man säger så. (Ingen skönhetssömn verkar det bli heller...) Extra lång tid att fixa lockarna alltså, vi ses uppe i matsalen så fort vi blir "utsläppta". Jag tar med musiken och locktången!  (Och en tetra)

deadline...

Tänk att det är så lätt att bli distraherad när man har något man måste göra...?!

Världens bästa pokerspelerska!

DET vill jag bli!!!

Någon som vill sponsra?

...men när jag tittade upp från main event...

efter jag svurit färdigt rumstrerade jag om på skrivbordet (datorns skrivbord då) så såg jag att jag låg först i den andra turren jag spelar samtidigt, med $5 000 garanterat i prispotten. Nu har det gått en stund och jag är på andraplats, men det är som det ska vara. 45 stycken hamnar i pengarna, vi ska se vad vi kan göra åt den saken!

Hmm...ja..det gick åt pipan det också.. 63:a

Dåligt deltagarantal i poker SM...

Bara 1788 stycken? Undrar varför? Och hur kommer det sig att man har missat (?) att lägga ut prisfördelningsstrukturen? Den är ju superviktig! Jag har mailat supporten och frågat, ska bli intressant att se vad dom säger... Den borde ju åtminstonde ligga på hemsidan?!

Jaja...jag borde egentligen bry mig eftersom jag åkte ut alldeles nyss... På 1127 plats, med kungarna i handen.. Så går det när man slowspelar...  Skit oxå.

Fan.


Men alltså...jag vill väl inte ha reklam för någon j****a datesite på min blogg???!!!! (Den där dumma sidan funkar inte ändå, jag har lagt upp 27 olika profiler på den sidan och ingen jävel hör av sig!)


//charmtrollet..
   =)

Bra, nu bytte dom till Panduro istället. 

Poker SM - online

Main Event 2008:
Main Event spelas under tre dagar med start den 2 november. Dag 2 spelas den 3 november och finalbordet avgörs den 9 november. Inköp är €200+€10 och max antal spelare är 6.000. Unibet adderar 700.000kr till prispotten och 12 Unibet Open-paket värda 30.000kr styck. Om turneringen kommer upp i 6.000 spelare blir alltså prispotten ca: 12.500.000kr! Om det blir 3000 spelare som tidigare år blir prispotten ca: 7.000.000!


Main Event dag 1

Start: 2 november kl. 20.00
Buy-in: €200+€10
Stop: 3 november kl. 01.00

Main Event dag 2
Start: 3 november kl. 20.00
Stop: När det återstår 10 spelare

Main Event Final
Start: 9 november kl. 20.00


Struktur:
Startstack: 10.000 chips

*****************************************************************
Jag är så laddad så det kommer nog antagligen gå åt pipan helt. Lite plus att jag ska sova först, har ju jobbat hela natten och precis kommit hem nu. Mycket spännande! =)

*Kollar hur många anmälda just nu...* 707 spelare.. 

Gonatt!


SOS-bloggen uppdaterad oxå..

japp, kan ju inte BARA spela poker heller...   =)

Poker SM... here I come! =)

Försöker kvala in till poker SM som börjar på söndag...

Jag körde en uppvärmningsturre, även den kval, för €5. En plats endast, och jag kom fyra. Bra som uppvärming..
€35 i inköp med en rebuy är de jag spelar nu. Max 30 spelare och av någon anledning så var vi bara 23 och det var fem platser garanterade!

Inköpet till main event kostar €200 så det är ganska bra värde kan man ju säga! Det såg lite illa ut ett tag men precis när jag började skriva det här inlägget så låg jag på sjunde plats som sagt, när de två med färre marker än mig gick all-in och fick syn av chipleadern! Han fick en kåk på rivern och såg till att vi som var kvar fick varsin plats till på söndag!

Tack "dener"!  =)


RSS 2.0