Semester...

Det är så skönt! Speciellt nu när jag har fixat mina "måsten", diverse deadlines och mammas nyinflyttade dator och tv. Det firades ikväll med lite välförtjänt poker, ligger 157 av 869, 3564 startande och $40 000 gaanterat i prispotten. 540 priser dessuotm så något borde det bli!

Det blev perfekt middag dessutom, varm chocklad och ostmackor!  =)

I morgon ska jag försöka städa lite, sen blir det bio med jobbet, vi ska titta på Patrik 1,5 och sen blir det nog kanske lite poker på Casinot om jag orkar.


Hoppsan - Efterlyst!

hahaha, jag fick skratta lite =)

Igår var det *kollar i almanackan* måndag och jag var en sväng på mitt nya extrajobb...
Så här började det...
Fredagsmorgon, hade jobbat natt och äntligen lite semester! Hem och sova, sen upp och åka över till mamma och fixa hennes dator. Mamma hade städat undan papprena med alla koderna på så jag fick åka hem i oförättat ärende. Trodde att jag skulle få fiskgratäng till frukost dessutom men det hade visst mamma glömt bort.. Jaja, jag var ju nyvaken och det gjorde inte så mycket.

Hem i lugn och ro, gick och la mig rätt tidigt, skulle träffa Barbagul och hennes lilla terrorist och gå på releaseparty (skulle man kunna kalla det), klockan 11 mitt i city, sedan hem till Magnus Petersson kl 13 för intervju till tidningen. (First Poker) Allt gick som tåget, jag gjorde intervjun på ungefär två timmar men var lite trött eftersom jag vaknat halv sex på morgonen. Så när jag kom hem vid 16 tiden (shoppade lite på vägen..) så tänkte jag att jag skulle vila lite och gå upp igen kl 21 ungefär. Haha...vaknade klockan 6 morgonen efter!!


hittade nya handskar efter intervjun med Magnus...


Gick upp, hur pigg som helst, fixade kaffe och förde över intervjun till datorn. Satte igång inspelningen och skulle börja jobba med intervjun..  ehh... *brus* mera brus och ännu mera brus...  vad i helv...  *panik*

Jag använder en bordsmikrofon som jag kopplar in i apparaten. Den hade tydligen pajjat. SMS till Magnus - Kan vi träffas idag igen? (Jag kunde ju inte ringa kl 06 en söndagmorgon..) Jag safeade också genom att skicka ett email.

Under tiden försökte jag göra klart reportaget från Black Jack SM men jag hade lite skrivkramp skulle man kunna säga...

Vid 12 då jag inte hört något från honom ringde jag. Han hade precis sett mitt mail. Och jag hade lite panik eftersom min deadline var på måndagmorgon tidigt som attan. Det är så typiskt!

Vi skulle träffas klockan 15 och fram till dess lossnade skrivkrampen så jag fixade med det andra reportaget och några nyheter för webben (firstpoker.se). Sen hem till Magnus igen, jag tog för säkerhets skull med mig en "fredsgåva", jag förstod dagen innan att han var rätt förtjust i Ballerinakex så...

Intervjun gick förstås bra den dagen också, nu var det ju repris dessutom..  =)
Det var dags att bli trött igen, jag hade ju redan varit uppe i tolv timmar och visste att jag skulle vara tvungen att skriva klart intervjun innan jag kunde vila så jag tog en lång promenad ner tii och vid Norr Mälarstrand innan jag gick upp mot Fridhemsplan igen. Underbart väder och riktigt god luft!Sen hem och jobba igen. Både med intervjun och reportaget och tillhörande foton. Vid halv tre på natten var jag så trött att jag såg i syne, jag trodde fan att det var någon i min hall, jag såg "spöken" i ögonvrån hela tiden... Inte helt färdig men jag var tvungen att vila några sekunder...

Jag sov/vilade i tjugominutersperioder tror jag, till halv sex eller nåt, sen gick jag upp och fortsatte. Skulle ju vara på nya extrajobbet klockan 09 också...hej å hå. Men jag hann klart faktiskt! Tog med datorn och fixade klart det sista på fotona på t-banan, det var lite roligt faktiskt, fan vad trångt det är, och mycket människor, vid 8 på morgonen!? Helknasigt!  =)

Det var en intressant dag, kom därifrån vid 14:30 och skulle hem till mamma för att fixa hennes dator, eller rättare sagt hennes internet, mamma har ju flyttat från sitt fina hus till en ännu finare lägenhet. Eller, ja, det kommer bli ännu finare när det blir klart, alltihop. *s* Som tur är så behöver hon inte fixa något, allt är nytt, men det är ett fasligt sjå att få alla grejjer på plats har jag förstått. Man kan ju inte hjälpa till med sånt heller, grejjerna ska ju förstås stå på speciella platser..  =)Datorn ville förstås inte starta, jag undrar om hon inte fått något virus i systemet, den kom till ett visst läge, sen startade den om sig igen, kom till samma läge och började om igen. det blev "felsäkert läge", uppdatering av antivirus, search & destroy och starta om igen, sen funkade det. Och - kors i taket - internet, trots nytt konto och allt, var bara att stoppa i sladden! Jag fick koppla ihop TV:n också så att mamma kan kolla nyheterna mellan flyttkartongerna, så nu är hon glad!  =)

Så jag var hemma vid halv sju och var tvungen att betala räkningarna men sov trots det före klockan slagit sju. Och sov till klockan blev sju igen...  haha.. vaknade och kände att det är så himla skönt att ha semester! Låg kvar i sängen i flera timmar och kollade på flera avsnitt av Jericho. Har ni sett den? Jag vet inte om den har kommit till Sverige ännu? Ganska intressant faktiskt, det är visserligen fiction men det handlar om en liten stad utanför Denver (i USA förstås) och vad som händer efter att flera av de stora städerna i USA blivit träffade av bomber.Sen fick jag ett sms från Bokus som berättade att mina nya böcker har kommit! Yippie!! =)
Så jag har tagit det lugnt och skönt idag och skrattade gott när jag såg att Barbagul har efterlyst mig och var nära att skicka ut Rikslarm!!  *skrattar igen*

Jag e ju här ju!!  =) 
Behövde vila lite bara...  *s*

Höst...

Ja, man kan ju inte göra annat än att hålla med Barbagul...Vilken härlig solig höstdag det blev av den här skitmorgonen!Jaa, du har rätt igen, Barba...  de ser ju faktiskt goda ut!  =)


Snygg är han också...

och bra sjunger han...   hmm..  =)

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say ...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new - yeah yeah
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say ...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid ...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah
I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground ...

One republic

Jag gillar den här låten. Den är nästan lika bra som Apologize..

 


och ja, jag har fortfarande skrivkramp...

Krameluren igår...

Haha, riktigt söt liten terrorist!


är det en luktpenna kanske? =)


*fniss*

!"#¤%&/()=?

....jag har skrivkramp....
Kl 21? I wish! =)

Haha, jag måste ha varit tröttare än jag trodde - vaknade 02:30 ungefär!   =)
Helt galet - men jag har ju semester.. 

Mindre bra var när jag skulle börja fixa med intervjun så går "bandspelaren" men det hörs inget ljud...  Jag blir så TRÖTT på skitgrejjerna. Kan inte allt bara funka någon gång? Det är den separata micken som har pajjat nu... =/

Även om man har garanti på grejjerna så förstör det ju så mycket tidsmässigt när skiten går sönder...

Så.. jag har just skickat ett sms till Magnus (hoppas du inte vaknade) och bett honom träffa mig senare idag.. IGEN..

*suck*

Ja, alltså, jag kollade givetvis innan jag startade intervjun - först funkade det inte, men sen fick jag igång den. Trodde det bara var tillfälligt glapp eller nåt. Det var det tydligen inte...

Fullt upp...

Jag vaknade halv sju imorse. Gick upp, skrev lite nyheter, finalbordet i WSOPE var just färdigspelat. Sen skulle jag handla lite kameragrejjer innan det var dags att möta upp Angelica och hennes lilla terrorist inne i stan klockan 11. En tid på dygnet jag aldrig i livet skulle boka in något frivilligt om jag inte var absolut tvungen..  =)

Aldrig före tolv..  och hellre efter tre.  *s*

Men nu visste jag att jag hade sovit lite och skulle somna tidigt så det var ett undantag. Dessutom skulle det bli kul att se ungarna göra sin egna t-shirts trodde jag, kanske lite sköna foton också. Det var ingen rusning direkt, tyvärr, även om det kom några medan vi var där. "Den lilla terroristen" låg dessvärre och sov så jag kände inte att jag ville börja fota de andra barnen när när inte "vårat" kunde agera dragplåster..  =)  J vaknade som tur till slut så jag fick fota bara honom istället. Fick ett sånt skönt foto när han ritar sig själv på näsan med gul tuschpenna! Hahaha..  Till och med mammas förvånade min kom med!

Jag lägger upp det senare, nu har jag gjort en intervju med pokerproffset Magnus Petersson till nästa nummer av First  Poker och har varit upp så länge att jag är helt slut! Jag fattar inte hur ni dagmänniskor orkar?! Speciellt inte ni som har barn också? Man skulle ju kunna tänka sig att jag som inte alls har samma belastning (hittade inget bättre ord) eller vad man ska kalla det, borde ha mer ork och energi, men det verkar vara tvärt om ju! En eloge till dagmänniskor med barn helt enkelt!

Nu måste jag vila en stund...  ! Går upp vid 21 och fortsätter jobba och spelar lite poker tror jag.  =)

*gääääääsp......*


PS. Det är inte jag som kallar terroristen för terroristen, det är hans egen mamma.
Bara för att jag inte har några egna barn så innebär det inte att jag inte tycker om dom, jag gillar andras barn! =)

varit vaken i sex timmar nu..

Knappt. Jag sov länge idag. Också. Och nu slog det mig (sitter på jobbet) att jag faktiskt har semester i morgon bitti, dvs om FYRA timmar! Coolt! Jag hade glömt bort det lite..  *s*

Elva dagars ledighet - känns ganska fantastiskt!

Det första jag ska göra är att hälsa på mamma i morgon "bitti" vid 17-tiden i hennes nya lägenhet - det ska bli fantastiskt spännande! Det blir första gången jag är i nya lägenheten då jag har jobbat hela veckan och hon har fått hjälp på annat håll som tur är. Min uppgift är dock att sätta ihop datorn igen, men det är ju inget problem alls. Jag har "beställt" fiskgratäng till frukost och jag borde vara klar innan den är det.. Skämt åsido, sätta ihop datorn är inget problem alls, det som kan strula är att det är ny bredbandsleverantör...

Sen blir det hem och fortsätta sova för att komma upp i lagom tid på lördagen då jag ska träffa pokerproffset Magnus Petersson för en intervju till nästa nummer av tidningen. (First Poker) Jag hoppas få sällskap till barnbutiken Krumelurens inflyttningsfest i PUB-huset där ungarna får designa egna tröjor, det borde kunna bli riktigt roliga bilder...!Mål i livet...En annan bra sak som många glömmer bort eller inte ens tänker på, är att ha mål. Personliga livsmål förlagda över olika tidsrymder, fundera på vad du skulle vilja göra inom loppet av ett år, de närmaste fem åren och fram till om 10 år.

Om du nu börjar fundera på det här så börjar det hända grejjer direkt. Du får en känsla av positivitet och det är ju något många behöver lite extra av, speciellt nu när det börjar bli höst.

//Själv älskar jag hösten, alla färger, det sköna mörkret,  varma tjocka tröjor, läsa böcker i soffan, varm chocklad och ostmackor och massor med levande ljus hela tiden! //                
  =)                    

Finns det något du verkligen skulle vilja göra?
Vad har du för drömmar?
Vad är det som hindrar dig?
Vad är det du behöver göra och hur läng tid behöver du på dig innan du kan se till att planen går i lås?

Många får negativa tankar då de hör andra prata om mål och får associationer till negativa saker som att ha som mål att dra ner på utgifter eller gå ner x antal kilon. Det låter fantastiskt tråkigt! Och ibland nödvändigt förstås... Men förhoppningsvis har du i så fall mixat det hela med några roliga mål också?! Tex att köpa en ny kamera eller åka till Egypten och plocka apelsiner, eller solsemester i Italien eller en weekend i Paris...

Det ska ju inte vara tråkigt... Livet ska vara roligt och om du funderar ut vad du tycker är roligt så kan du väva in det i vardagen mellan jobb, dagis och middagen...

Have fun!

Trulig i maten ?

Om någon ska bjuda dig på middag och frågar om det finns något du inte äter, vad svarar du då?

Det är en rätt intressant fråga som jag läste i en av mina favorittidningar "Psychologies Magazine" som fick mig att börja fundera...

Det vore ju onekligen bra att ha svaret klart OM någon någongång skulle ställa frågan! 


Jag är ett kontrollfreak

och för mig är det absolut ingen nyhet. Det har jag vetat länge. Därför så blev jag riktigt förvånad när tjejerna lyckades övertala mig att följa med ut efter sista pubkvällen (i fredags) på jobbet då de skulle fortsätta till Engelen för att fira av Marie som nu har flyttat till Tanzania. Jag hade jobbarbyxorna på mig, en tråkig tröja och inget smink. Eller, jag hade smink  mig men inte med mig.

När det finns risk för utgång eller om jag inte ännu vet så brukar jag ta det säkra före det osäkra och i så fall ta med mig kläder, smink och hela baletten. Det gör mig inget.. Som sagt, det ryms mycket i min väska..  =)

Så jag är förvånad över att de lyckades! Men det känns rätt ok. 

Fast det var lite läskigt...  *s*


<- detta är ett blåbär...

om det var någon som undrade.

Världens godaste frukt.


Ojdå...utmanad blev jag minsann...

Vår kollega Angelica aka "Barbagul" hittar på roligheter mest hela tiden...oftast innebär det alkohol har jag märkt och egentligen borde jag dissa henne helt eftersom hon inte ringde mig och berättade att Persbrant och ännu värre min all-time favoritfavorit Ola Rapace spelade in film här idag igen. Persbrant och Rapace samtidigt ?! Det är ju som att dö och vakna i himmelriket...! Ge mig dom två i en utmaning så vet jag nog vad jag skulle göra.. hehe..

Igår kom jag med den stora kameran med det långa objektivet och lyckades missa dom med en kvart typ.. *Grr*

Men du är ju en så himla go tjej så OKEJ då... (Och är det så att de är här imorgon också så FÅR du inte ringa eftersom jag jobbar natt i natt.)
 
Här är utmaningen:

Fem saker i din frys:

Ojdå, den är välfylld.
1. löjrom
2. scampi
3. "riktiga" vårrullar
4. tonfiskfiléer
5. frysta hallon (plus hundrafyrtiosju andra saker...)

Fem saker i din garderob:

Ojdå, den är välfylld.
1. en bokhylla 
2. resväskor
3. uppblåsbar madrass
4. toapapper
5. hundrafyrtiosjutusen skor. Nej nu överdrev jag visst...  *s*

Fem saker i din bil:

Ojdå, den är vä.. nej just det.. jag har ju ingen bil längre. Den dog i februari och är i himlen nu...  *saknar dig och tänker på dig ofta!*

Fem saker i din handväska:

Hehe, Ojdå, den är välfylld. Det vore enklare att säga vad jag INTE har i min handväska...
1. "T-baneboken" och ett gäng tidningar
2. Cosmopolkortet
3. Tuggummi
4. Annat gummi - nej, nu skojjade jag, men smink har jag med mig (oftast).
5. Telefonen
plus ehrm.. tvåtusenetthundrafyrtiosju andra saker. Och casinokortet. Eller har jag sagt det redan? =)

Det var faktiskt lite roligt men samtidigt en aning ångestfyllt eftersom frysen är proppfull, garderoben går inte längre att gå in i, bilen har dött och exet kallade alltid min väska för "det stora svarta hålet".


Jaja. Lyxproblem.  =)


Jag vill åka utomlands

varmt och skönt, solstol och paraplydrink.

det skulle vara himla nice.

gonatt


Ojj, vad glad jag blev nu!

Jag hörde kollegan säga: "Ja nu slutar jag om tre kvart"
jisses vad glad jag blev!! Den här kvällen har varit helt galen.

Och jag är TRÖTT.


uh..nu blir det ju 24-timmars igen...

Jag sov verkligen bort hela söndagen, det var fantastiskt skönt!

Ett litet problem bara...  jag vaknade vid 00:20 inatt och har varit vaken sedan dess, jobbade på som tusan, fikade, städade, skrev lite på firstpoker.se och fixade lite överallt. Bokade in en ny intervju till helgen och lite annat.

Sen var det dags att åka till jobbet. Och nu sitter jag här. Det ringer precis hur mycket som helst. På en måndag? Folk har ju inte ens fått lön!?!? Fattar ingenting.

Klockan är snart nio och jag är så jävla trött. Det blir nästan en 24-timmars nu igen. Tur att jag jobbar natt imorgon.

Otur att jag har en date med tandläkaren på eftermiddagen...

Till skillnad från vanliga fall före tandläkarbesök så kommer jag nog sova gott inatt åtminstonde. Inget gott som inte har något ont med sig.

En söndag i present!

Har varit uppe så länge nu så nu ska jag sova bort hela söndagen har jag bestämt... bara somna och troligtvis vakna i exakt samma ställning som jag somnade i fast typ 15 timmar senare. Eller också vaknar jag om fyra timmar och är klarvaken...

Men det gör inget... jag är ledig den här dagen..  jag ska bara sova tills jag vaknar. Jag ger mig själv en söndag i present.

(Tack till tjejerna jag jobbade med i natt som gjorde det hela lite enklare...ni är härliga!)    =)

Psst. Om du ringer och väcker mig idag så kommer jag aldrig mer prata med dig.
 

gonatt...


Jaana...

Jag fick ett väldigt fint kort på Jaana också. Samma förfest! =)nej, det här var taget på Golden Hits såg jag nu...  jaja, det gör inget!

Ellinor...

Ellinor var också med på fotosessionen vi hade som förfest till Golden HIts... kolla vilken snygging!  =)Ellinor, vad har du för färg på ögonen egentligen, är de blåa eller gröna??  =)
Vem F-N är DU??

Jag gillar inte dig som kommer in i min blogg men enda avsikten att skriva en kommentar och i den be mig gå in på din blogg eller rösta på dig i något som du håller på med. Allvarligt? 
 
OM jag röstar så gör jag det på människor eller bloggar jag brukar titta i eller finner intressanta av någon anledning, vill du göra mig nyfiken på din blogg så får du åtminstonde låtsas som att du har tittat lite i min och sedan skriva något smart så kanske jag kollar - Annars kan du spara på din tid och dina bokstäver, jag är inte intresserad!


Teknikstrul...

Vad är det med mig och teknikkrånglet?
Jag har aldrig i hela mitt liv haft så mycket strul som nu...

Jag trodde batterierna var slut till blixten i fredags men det visade sig att den gått sönder.. två månader kvar på garantin *puh* och mitt nätverk är riktigt puckat, kan inte få igång printservern och nu har de bärbara tappat kontakten med nätverket..  *suck*

Dessutom har mina Master Card kort blivit hackade...  eller snarare Master Cards betalserver eller nåt, vilket drabbade båda korten.. spännande va? Ska bli intressant att se hur det utvecklar sig...

....nu e re strax dax för jobb...

...mera vackert...


Utmaning?!

För helsicke Barbagul, kunde du inte ha gett mig några bättre alternativ???  =)

"Härmed utmanar jag Åsa slash xcobra i Sex, mord eller giftermål. Dom du har att välja på är Micke Tornving, Anders Borg och Robert Broberg. "

Tack så jäkla mycket...  *S*  Hmm.. det här tåls att fundera på...

Robert Broberg vill jag varken ha sex med eller gifta mig med,men han är rätt cool och gör rolig musik så jag tycker inte att han ska dö heller!

Micke Tornving? Ehh, iofs gillar jag mörkt tjock hår och humor men det är inte Micke jag drömmer om på nätterna direkt...

Skulle jag vara tvungen att gifta mig med någon av herrarna så får det nog bli Anders Borg eftersom jag gillar pengar, makt och motorcyklar.. hehe.. 

Så jag får väl gifta mig, ha sex med och sedan mörda honom, eller hur var det du menade Barba??  =)

Vackra vänner...

Vi (jag och Emelie) körde en liten fotosession före Golden Hits. Vi fick mycket trevligt sällskap av Ellinor, Jaana och Anne som hittade dit också... (fotona från Golden kommer upp i morgon bitti vid ungefär samma tid) Självklart ska Ellinor vara med här också men jag fick inte med mig de fotona tydligen, ligger kvar på jobbet, kommer upp i morgon! =)


...det blev inte riktigt som jag tänkt mig...

jag sov inte tills jag vaknade - jag sov tills Greta från jobbet ringde och kollade om jag glömt bort att jag skulle jobba, 30 minuter efter att jag skulle ha börjat. 

Hmm.... vad är klockan?
Den är kvart över tre kvittrar Greta - har du spelat poker?
...om det vore så väl ändå... (jag har ingen humor när jag sover)

somnade före 23 igår och har sovit till 15 ungefär..  snyggt!
man blir så där skönt helmosig i huvudet också - jättegulligt.  

börjar vakna till nu i alla fall...  Godmorgon!


Hmm...  det ser verkligen ut så här hemma hos mig just nu...
eller snarare fortfarande..   x /

trött nu...

Jobbade natt inatt, tänkte att jag skulle kompa några timmar i början av dagens pass eftersom jag skulle jobba eftermiddag idag. Det gick inte eftersom det var arbetsplatsträff för den andra halvan av gänget och vi var precis så många vi behöver vara.. Det var inte riktigt vad jag hade räknat med, jag visste inte om jag skulle sova eller vara vaken när jag kom hem i morse....

Det blev lite av varje, jag var vaken till 10 och sov typ 2,5 timme. Hur bra är det då? Hmm.. Det som är bra är att jag kommer somna som en dununge när jag kommer hem och sova ända tills jag vaknar..

det gillar jag.

Gonatt!

(ja, jag ska visserligen hem först, men jag sover egentligen redan..)


Johnny Dollar...

Här kommer lite coola bilder från intervjun... nej, inte från intervjun - från fotosessionen förstås..  *s*
Malmöresan...

forts från första delen...

Bra start på dagen och nytt hotellrum följdes av två långa hektiska dagar (fredag och lördag) fullt med poker, eget spel, mingel och intervjuer. Intensivt, mycket jobb men fantastiskt roligt! Det höll på att bli ett STORT hål i plånboken, men lyckades rädda i sista stund nästan. *puh* Jag gillar inte att ge bort pengar... Och givetvis gillar jag inte att förlora... =)

På söndagen vaknade jag tidigt, trots att sista turneringen på lördagen inte var färdig förrän strax före fyra på morgonen. Tog en skön och ganska lång promenad ner till centralstationen och hämtade en latte och frukostmacka på vägen. Det blev några foton till på den vackra staden - jag trivs riktigt bra i Malmö, om det inte vore för alla spindlarna...

På själva casinoslottet, (det K-märkta huset ser nästan ut som ett litet slott) kunde man inte luta sig mot väggen ute på den fantastiska terassen utan att få minst tre superstora spindlar (som femkronor minst) på sig...  HU!

Mitt i centrumet har dom en liten å som rinner runt de mycket fina trädgårdarna som finns överallt (inte konstigt att vampyrerna trivs!) med färgat ljus under broarna som ser riktigt läckert ut på nätterna.Hur som helst..
Jag är världens största tidsoptimist men kom till tåget så pass tidigt att det inte syntes en människa på perrongen, en dörr var öppen så jag gick in och satte mig på tåget. Städtjejen kom efter 5-10 minuter och sa att jag kanske inte fick vara där redan "men jag har inte sett dig än" sa hon och log. Tanten som kom efter det var inte lika sympatisk... 

- Vad gör du här?
Med den öppningen var tvungen att spela lite dum
- Jag tänkte åka tåg?!
- Hur kom du in?
- Genom dörren?!
- Jaha, vi tar inte in folk förrän 10 minuter före avgång. sa hon och knep igen munnen så ögonen blixtrade.
- Jasså, det visste jag inte och dörren var öppen. Innebär det att du vill att jag går ut? sa jag och log.
5 sekunders tystnad följdes av: - Nej, det går bra, sa ragatan och vände på klacken och gick iväg.

Det var ju snällt att det gick bra.  =)

Jag plockade upp datorn och började jobba, deadline morgonen efter och då skulle intervjun, reportaget och specialen vara klar. Jag hade haft så mycket att göra mellan intervjun och Malmö så jag hade inte ens hunnit börja innan. Så jag jobbade hela vägen hem, vilade en timme på soffan och fortsatte hela natten och blev klar lagom tills det blev dags för MÅNDAG!! Den där väldigt speciella måndagen...   =)

tur att man är datahacker....

Ja det där med ljudet i datorn löste sig, ibland måste man ha tur också.. När jag väl hittat ljudet igen så höjde jag så jag antagligen störde grannen med borrmaskinen..  hehe..Eftersom det är söndagmorgon så ska jag nog ge igen med dubbel dos nu på morgonen när jag kommer hem från jobbet vid 0730 och sätta på lite musik tror jag... så där lite lagom högt på anläggningen i vardagsrummet..*fniss*

Då är de nog glada över att jag inte kan öppna balkongdörren ....  *hämnden är ljuv*Jag har jobbat inatt... eller rättare sagt...jag jobbar inatt - jag är ju på jobbet nu.
Folk borde inte få dricka sprit när de inte är hemma, och knappt då heller för den delen...

det är dumt att städa...

Jag har en liten "skitdator" som jag har med mig när jag är ute och reser, eller överhuvudtaget om jag behöver ta med datorn någonstans. (Liten och hållbar lixom) När jag inte är på resande fot så står den bredvid sängen kopplad till en hd laddad med serier från USA, perfekt natt-tv, till skillnad från vår egen tragiska programtablå...Hur som helst har det hamnat ganska mycket grejjer i den lilla nu eftersom vi har varit ute rätt mycket på sista tiden och igår (inatt) var det dags att rensa lite. Tog bort lite sånt som jag inte använder på den här datorn. Och lite sånt som jag använder... Ljudet till exempel..  *suck*

Vilken tur att grannen borrar i väggen så jag kom upp tidigt så jag kan fixa det i eftermiddag innan jag åker in och jobbar till 07 i morgon bitti...


Nämen - det har ju varit måndag!

Och jag har just kommit på att jag glömde att berätta! Fast jag kan inte berätta något ännu iofs..  hehe...  vill du ha en ledtråd? Ok...
   hihi..

Före det blev måndag så var det pokerhelg i Malmö, väldigt nice att träffa P igen, synd att vi fick så lite tid bara! Sen blev det väldigt mycket jobb och väldigt lite poker... eller, ja, med definition förstås... det blev väldigt mycket pokerjobb och väldigt lite pokerspelande..  för mig i alla fall.  =)

Det höll på att bli ett rätt stort hål i plånboken på lördagen, skönt att jag kunde vända den hotbilden! Fick en schysst intervju med sveriges mest eftersökte pokerspelare just nu, mannen som har spelat in minst (det är lite oklart) 1,7 miljoner dollar bara i år.. helt galet!

Vad skulle du göra om du hade 1,7 miljoner dollar? Dollarn står i typ 6 kronor förresten..  =)

Intervjun kommer i nästa nummer av First Poker. Det gör även en intervju med den spännande mannen Johnny Dollar.  Och en skön presskonferens med Mats "Sudden" Sundin.. Här har vi legat i minsann!   =)

(Om ni har missat det så har Sudden fått ett sponsorkontrakt med en av världens största pokerrum - PokerStars. Han ska spela poker med deras pengar och allt han vinner ska han skänka bort i välgörenhet! Mycket generöst Sudden!) ((Nej han har inte bestämt sig än för om han ska fortsätta spela hockey eller inte, och det har inte med pokern att göra, han letar efter rätta känslan bara...))

Tillbaka till Malmö. Det var skitkul förstås, men långa "arbetspass". Jag bodde hos P första natten, på morgonen efter skjutsade hon mig till hotellet där jag bara skulle duscha och byta kläder och sen iväg till casinot.

Jag dumpar allt, slänger av mig kläderna och hoppar in i duschen, springer runt lite under vattendropparna, hoppar ur och virar runt de små handdukarna (alltså, vad är det med hotellhanddukar nu för tiden? Ska man bara tvätta händerna?) En runt håret (får knappt plats) och en runt kroppen (haha), gick tillbaka i det minililla rummet och det första jag ser är två feta spindlar i taket. Hade handduken bara varit 1 dm längre så hade jag fan sprungit ut i korridoren och ringt brandkåren. Eller nåt..  =)

Jag klädde på mig och fixade till mig (ja jag stannade faktiskt i rummet) konstant med ena blicken på de båda spindlarna som, som tur var, satt blickstilla och knäpptysta..

Hu! Jag tycker inte om spindlar.... 

Under tiden jag snyggade till mig lite så försökte jag ringa receptionen två gånger men det gick fram hundra signaler och ingen svarade.. Plockade ihop det jag behövde ha med mig och gick förbi receptionen på väg till casinot.

"Ehh, jo alltså...  jag har ganska svårt för spindlar och det sitter TVÅ stora i taket ovanför sängen... jag försökte ringa för att be någon komma upp med dammsugaren men jag fick inget svar?!  Jag kommer inte kunna sova i det där rummet om jag inte vet att spindlarna är borta. Jag måste typ SE när de åker in i dammsugaren och dubbelkolla att det inte finns fler i, bakom eller under sängen..."

"Jaha, ojdå.. går det bra om du får byta rum?" säger tjejen i receptionen..
-Ja, självklart! svarade jag, snabbare än blixten..  *s*

Jag fick ett nytt rum, dubbelt så stort med dubbelsäng och garderob man kunde gå in i, undrar om det inte var deras variant på "svit"? Hihi Jättefint var det. Och inga spindlar. Jag kollade.

fortsättning följer...


RSS 2.0