godaste sommarvinet...

 
Här är sommarens absolut godaste rosévin! Tack för tipset Anna!  =)

Jag håller som bäst på att hitta tillbaka och komma ifatt, första semesterveckan bestod av otroligt trevligt jobb och nu vill jag bara liksom hitta fram till där jag är. Med pokern, böckerna jag vill läsa och sakerna jag vill göra. Plantera fröna till kryddorna jag vill ha på min balkong som dom nu ska laga..  Mitt i sommaren? Tack för det televerket...  Hoppas krukorna kan bo i fönstret i köket så länge, jag har ingen aning hur länge balkongen kommer vara avstängd... Ja jag vet att man ska plantera kryddorna i april/maj, men jag hann inte det då faktiskt...   =)

 
Nice va? Mamma är duktig med blommor...
 
Hela rabatten är full med såna här!   =)

Jobbet ringde idag också... jag fick ett erbjudande jag inte kunde motstå så jag ska in och jobba två nätter nu, torsdag och fredag. Den här semstern kommer jag garanterat inte känna som att jag haft semester tillräckligt länge, men jag hoppas att jag hinner ifatt livet i alla fall..

Nu ska jag lägga mig och kolla de nya avsnitten av Criminal Minds..  Imorgon (idag) är en ny dag!  =)


Det underliga är att det regnar från det vita molnet, inte det mörka, ser ni det, precis ovanför hustaket och lite till höger?? Hmm...
Förresten så gör det gör inget att det regnar...man sover så himla gott då!  =)

Kylie-dax!

Jag tänker inte berätta att jag inte hunnit med för det har ni säkert förstått, nu är det bara ett pass kvar och sedan är det semester i alla fall! Och imorgon väntar konserten med Kylie - det ska bli hur bra som helst! Det KAN inte bli något annat!  =)


RSS 2.0