...aaatjoh!

...det är synd om mig ikväll...
jag kunde inte vara kvar på jobbet igår för jag hade så sjukt ont i halsen, feber och allt... kändes som en golfboll satt fast i halsen. Åkte hem vid 20:30 ungefär, skulle svänga förbi affären och köpa glass till halsen och näsdukar till näsan innan jag kunde få bädda ner mig i sängen. Vid trafiklysena på Frösundaleden i höjd med Statoil Råsunda så bara dog bilen...  Skojjar du?! Jag har INTE LUST MED DET HÄR just nu....  Jag vill ju bara HEM!

Försökte ringa mannen i mitt liv men han var på jobbet och kunde inte ens svara i telefon...  Man kan ju inte ens TÄNKA ordentligt när man är sjuk..  Usch vad jobbigt allt blev.. Jäkla Rolle.

Ringde bärgare för att kolla priset. 1500 i grundavgift. Tack. Jag återkommer... Kanske.

Så jäkla ont i halsen. Jag lägger mig i baksätet och sover en stund?!
Gick in på macken och köpte en glass för att dämpa det onda i halsen.
-Du råkar inte ha en polare som kör bärgare eller har dragkrok?
-Näe..
-Nähepp.. (dina polare har väl inte ens körkort....)   =/    

Gick ut igen. Ställde mig på macken och tittade på bilen som stod bara några meter bort, på helt fel sida precis före korsningen på en jäkligt trafikerad genomfartsled. Vad fan ska jag göra? Jag kan ju inte lämna bilen där? Inte kan jag putta undan bilen själv heller. Hmm. Parkeringen på högra sidan när man åker in till macken har boendeparkering. Där skulle bilen faktiskt kunna stå ett tag. Men hur fan ska jag kunna få den dit? Tvärs över Solnas största korsning från fel håll?!

Ok, jag måste hitta någon eller två som kan hjälpa mig att putta bilen till parkeringen, så får det bli. Vände mig om och skulle gå in på macken igen för att ragga hjälp när jag ser en liten typ lätt lastbil/pick-up variant som står där bara och ser dum ut?! NÄR kom du dit? Och var är den som kör dig?? VÄRLDENS största dragkrok avgjorde saken, jag ställde mig där vid bilen och hoppades att jag inte skulle skrämma iväg någon.. Eller att han skulle ha skitbråttom någonstans eller bara var en skitstövel och inte vill hjälpa en dam i nöd.

Som tur var stämde inte mina farhågor. Det var en kanonsnäll person som "inte hittar någonstans och bara är här uppe i Stockholm för att jobba lite". Han hjälpte mig att bogsera bilen ÄNDA HEM! Inte så långt men ändå...  TACK snälla du! Jag ville ge honom pengar som han kunde slösa på en lite godare lunch än vanligt dagen efter men han totalvägrade..

Han konstaterade dessutom lite snabbt att det var generatorn som inte laddade som den skulle, den kostar bara 1000:- begagnad så det är inte så farligt...  Nä kanske inte, men morfars bil är så rostig så den kommer aldrig gå igenom en besiktning till och det är dags redan senast i januari så det känns som att det är jäkligt onödigt helt enkelt...  Morfars bil... jag kommer sakna pärlan! Jag har haft den sedan -95 nu, den har bara gått totalt 14 100 mil. Det är bara jag och morfar som har haft den. Han gav den till mig när han inte kunde köra själv längre. Älskade morfar - jag saknar dig! Och nu har bilen dött också. Och själv är jag kanonförkyld och måste vara frisk till helgen.

Ibland är inte allt så kul.
Begravning på fredag också.
Nej inte för bilen...
Begravningen är för en oerhört trevlig och givmild person som jag ganska nyligen lärt känna och som gick bort alldeles för tidigt. Fast det gör ju alla som dör förstås. Försvinner för tidigt. I alla fall för oss som är kvar.

R.I.P


Golden Hits - vimmelfoton - 12 september 2007

Well - det var supertrevligt och alla var kanonglada och hade riktigt roligt på dansgolvet som ni kan se...   =)
Copyright tillhör mig förstås!

GH15GH14GH13GH12GH11GH10GH9GH7GH6GH5gh4gh3GH2


GH25GH24GH23GH22GH21GH20GH19GH18GH17GH16

Mer från karaokekvällen...

Gia&HelenaGia1Christoffer

Tallin (före&efter jobb..)

image28image21image22image32image30image23image34
vadblirdetförmat?TallinvyOldHansaMecka?Helenabettarciggimage33

Karaokekvällen

Här är bilderna från första halvan...

image17
image18rökpausJanisjoplinLinda&BjörnkaraokegängetHärliga tjejjerHelenaskompisarGia&HelenaGia3

Europas bästa pokerspelare..

Foto:www.pokernews.com

Härligt jobbat Annette!
Inte bara yngsta WSOP vinnaren någonsin - dessutom först att vinna ett WSOP Europe Main Event...  underbart!

dåligt samvete...

...fick jag nu! Det är snudd på oförlåtligt men Anders, jag har glömt bort dig! Det kan bero på att jag har jobbat så mycket men jag var ju faktiskt ledig igår till exempel...  *förlåt*

Jag är ledig i morgon så jag ska fixa fotona ikväll efter jobbet, du har dom i mailen imorgon bitti!
(Så om jag inte vinner 200k så vet ni varför..  *s*)

*fy på mig*

200k gtd på UB ikväll...

Japp, satt hemma och tog det lugnt igår kväll och spelade lite online för en gångs skull, det var ju ett tag sedan. Jobbade lite samtidigt förstås, det är ju både WCOOP och framför allt WSOPE pågår för fullt. Mycket vältajmat har jag en intervju på gång med Annette Obrestad och det är helt perfekt då hon går så bra just nu, live i London. Det kommer förstås inte in förrän i nästa nummer, typ i slutet av oktober men, men. Spännande!

Tog en av de 15 platserna till 200 000 gtd ikväll på UB som sagt. Jag blev lite förvånad då jag såg att de kör freezeout - det är väl inte vanligt? Ska bli spännande att se om det blir något övervärde eller om det blir hur många deltagare som helst, har ingen koll på UB's statistik på söndagsturrarna. Först ska vi jobba klart dock, sitter där jag sitter till 22:15, sen håller vi tummarna!  =)

Bakis...

Idag är jag bestämt lite bakis. Var ute med supertrevliga människor igår, det var längesen jag hade så roligt - Tack!

Först blev det terminatorn, åkte ut på 8:e plats, hamnade på finalbordet alltså. Hade väl typ 2 bra händer under hela kvällen. Trist när det blir så. Gjorde dessutom bedriften att ta mig till finalbordet utan att slå ut någon, det borde man ju få extrapris för??

HeFo berättade att dom var några som skulle käka kinamat och sjunga karaoke och jag var givetvis tvungen att gå förbi..  =) 
Helt galet med karaoke på en kinakrog i min värld, men jättefint i eget rum och allt, mycket trevligt! Klart att det härliga sällskapet gör sitt också..!

Efter kinakrogen blev det dans på Golden Hits, jag hittade en våning till som jag aldrig upptäckt förut?! Det var många år sedan jag var där sist, men ändå..  Det blev förstås en massa roliga vimmelbilder! Återkommer senare med dom..

(Ganska fantastiskt hur en del människor - som jag aldrig sett förut - fjantar om kring så fort dom ser en kamera?! Jag blir helt förvånad... )  ((Då menar jag alla de helt okända personerna som råkade vara på Golden Hits samtidigt som oss efter karaoken..  )) Själv är jag precis tvärt om!!  Tur det kanske..  Men glada var dom iaf!

Självklart blev det bilder från karaoken också..  =)

Ikväll blir det rätt snabbt i säng efter jobbet kan jag tänka mig, jobbar till 2215 ikväll och börjar redan 10 imorgon. Måste ju vara pigg inför fredagens djupfrysta! Vi ses väl där??

//x


Dubbelklonk..

Det blev en klonk i tisdags på UbSvitens special.. Spelade uruselt de första händerna för att jag pratade i telefonen samtidigt, blev ju tvungen att lägga på och koncentrera mig på spelet istället och det lönade sig. Gick upp från 700 till hur mycket som helst, vann en 3-vägspott på känsla och tripplade upp. Efter det hade jag 3 gånger mer än 2:an ända till finalbordet då jag höll på att åka ut på bubblan nästan - ve och fasa! =)
3 bästa fick pengar, jag reducerade så vi låg nästan lika men kunde hämta tillbaka och vann alltihop! Perfekt!

På torsdagen blev det torsdagsjackpotten och både jag och Rolle hamnade på finalbordet vilket var extra kul. Allt stämde hela tiden och jag förlorade inte många potter. När vi var 3 kvar blev det snack om deal och jag kände pressen och hade svårt att snacka mig ur det hela så det var bara att följa med. Hade jag inte känt dom jag spelade med hade jag inte gjort dealen  - jag vill ju vinna!!!   =)
Det blev 3000 extra som jag gick direkt till cg och spelade bort....   HUR smart är det då? Man tror man är 25 år igen och stålmannen?? Jäkla korkskalle!!  =/ 
Undrar hur många gånger jag ska göra så innan jag fattar vad jag menar?? Idiot!
(Fast jag förlorade ju egentligen ingenting..*s*)

Favoriten!

Jag har fått kontakt med personen som står högst på min lista över tilltänkta intervjuoffer! Tyvärr kommer inte intervjun kunna göras öga mot öga men det gör inte så mycket i nuläget eftersom det går att lösa på annat sätt - Fasiken vad kul! Jag varken kan eller vill avslöja något ännu eftersom jag inte gärna vill ge bort idén! Det blir exklusivt i oktobernumret av FirstPoker kan jag tänka mig...  Jäklar vad bra!   =)

//x


Pokerfinnkampen del 3

Det blev en bra intervju med Stefan Mattsson. Han fick mig att inse något däremot. (omedvetet)
Folk har förutfattade meningar. Jag är expert på min lilla Canon kamera, det blir suveränt bra kort med den och man kan ta ögonblicksbilder på ett helt annat sätt än med en systemkamera och även dom som aldrig blir bra på kort blir bra när jag och min lilla Canon är i farten!

MEN - den är ungefär lika respektingivande som den är liten. Om jag vill ta ett foto på någon och halar upp min lilla Canon IXUS så spelar det ingen roll hur bra jag säger att jag är, man tror mig inte ändå om man inte redan sett mina tidigare jobb  - och den inställningen kommer synas på bilden.. Med resultatet att bilden, eller rättare sagt uttrycket visar tydligt vad personen tycker om min lilla kamera, och inget annat..  =)
Om dom inte är onyktra förstås.. 
Edit: Detta har inget med Stefan att göra, det blev jättefina foton såklart...!

Det fick mig att inse att för ögonblicksbilder är den perfekt, men för proffsfoton är det bättre att plocka fram systemkameran. Jag trodde inte att det spelade någon roll faktiskt, jag brukar ju inte direkt bry mig om vad andra tycker. Fast när det gäller jobbet så är jag förstås tvungen, annars får jag ju inga jobb...  

* * * * * *


31/8-2/9:
Det blev Tallin i helgen för reportage om Pokerfinnkampen. Underbara människor - Bra väder och mycket bra förutsättningar för ett kanonreportage och lite extra intervjuer..  (Kommer i oktobernumret av FirstPoker)
Äntligen blev det svensk seger! Nu står det 2-1 till Finland men det är en gång kvar i den här omgången, det blir första helgen i december...   Ska försöka ta en plats kanske?

På fredagen var vi på en helknasig restaurang från medeltiden belägen i gamla stan. Dom hade till och med björnkött påmenyn! Fantastiskt! Det vågade inte jag prova däremot, det blev Pepparknyte Oxfilé eller vad dom kallade det..  Mycket gott! Old Hansa heter restaurangen, om du hamnar i närheten så kan jag rekommendera den, det är helt klart en upplevelse! När man ser bilden på maten så förstår man varför dom hade det så mörkt inne i restaurangen eftersom det verkligen inte ser gott ut - men det var det!  Det var 9 oerhört trevliga människor och jag (*s*) som var där och åt. Mycket trevligt!

Efter maten blev det en låång promenad genom hela gamla stan fram och tillbaka innan fredgasturren på casinot  som vi körde som warm-up.

Casinots warm-up på fredagen ja, det gick sådär. Det blev lite cashgame istället, plussade totalt 4500 EEK i helgen och då spelade jag rättt lite - det blev typ mellan tagningarna helt enkelt, mest på fredagen. Det gick ju både EPT och Malmö Open samtidigt så jobb fanns det gott om. MASSOR med foton blev det.
Många trevliga nya bekanskaper gjordes den här helgen, hoppas vi ses snart igen!

* * * * * *

Tisdag 4/9:
Klonkade UB Sviten/Svea ikväll, det var mycket trevligt....
Tog ledningen stort rätt snabbt, hade typ 3 ggr mer än 2:an hela tiden tills vi blev 4 st kvar och jag höll på att tappa allt. Tråkigt att åka ut på bubblan i det läget va? Nää, skärpning blev det och plockade ut en efter en av de 3 sista också. Tog nog ut 7-8 stycken i den här turren tror jag, ganska bra när vi bara var 30 va? $500 i första pris...  

* * * * * *

RSS 2.0