Kontaktproblem...

Jag har varit utan internet sedan jag åkte hemifrån tidigt som f-n på morgonen i onsdags. Jag är ju världens bästa planerare och har väl varit lite bortskämd under alla resorna de senaste åren, jag hade inte en tanke på att de hade konstiga kontakter i väggarna här.. Följdaktligen så kunde jag inte fixa ström till datorn och det var ju bara tur att jag upptäckte det innan jag köpte in mig på svindyr internet access för 24 timmar åt gången... så jag tog det lugnt och låg och sov hela kvällen på hotellet istället, gick ju upp 03 på morgonen så det var precis vad jag behövde!

Det hände lite roliga saker på väg hit, det började redan när jag tog på mig jeansen.. 700:- låg i ena fickan! Nice! Allt flöt på, jag fick nerpackat det jag skulle (så här i efterhand kan jag konstatera att jag faktiskt inte glömt något alls!) kom ihåg soporna och de stackars soon-to-be-dead-flowers fick en sista måltid, (hoppas att jag inte dränkte dom) och jag fick tag i en taxi som skulle ta mig till flygbussen även om det var på håret om jag skulle hinna med den jag tänkte att jag skulle ta. Men för ovanlighetens skull så var jag ute i rätt god tid så jag hade en buss till som alternativ och de går ju varje kvart vid den tiden på morgonen. (Jag är ju världens bästa tidsoptimist, som ni känner till..)


Jag lyckades faktiskt nästan ha ihjäl svärmorstungorna men efter lite iva-behandling så har de återhämtat sig! HUR kan man ha ihjäl svärmorstungor? Jag borde få diplom eller nåt!?!! =D Åtminstonde för räddningen..?

Kom till Arlanda och incheckningsdisken då tjejen frågade mig om jag inte ville tjäna €300 på att ta ett senare plan?! Ehh, men schysst - när då? Det var dessvärre mellan 11-12 och klockan var inte ens sju på morgonen så det kändes ju så där.. Jag tackade nej, men ångrade mig lite efteåt. Det hade ju faktiskt varit en ganska schysst timlön med nästan 7-800:- i timmen..  Jaja. Allt handlar inte om pengar har jag hört..  =D

När jag visade passet trillade det ut mera pengar, visserligen en liten obetydlig estnisk sedel som knappt är värt pappret det är tryckt på, men ändå!

Min favorit-ansiktskräm är alldeles strax slut så jag passade på att handla den på Arlanda eftersom den troligtvis inte räcker till hemresan ens, sen blev det härligt svindyr Airport breakfast innan det skulle bli dags att hoppa på planet.
och brödet är förstås precis så torrt som det ser ut att vara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0