Malmöresan...

forts från första delen...

Bra start på dagen och nytt hotellrum följdes av två långa hektiska dagar (fredag och lördag) fullt med poker, eget spel, mingel och intervjuer. Intensivt, mycket jobb men fantastiskt roligt! Det höll på att bli ett STORT hål i plånboken, men lyckades rädda i sista stund nästan. *puh* Jag gillar inte att ge bort pengar... Och givetvis gillar jag inte att förlora... =)

På söndagen vaknade jag tidigt, trots att sista turneringen på lördagen inte var färdig förrän strax före fyra på morgonen. Tog en skön och ganska lång promenad ner till centralstationen och hämtade en latte och frukostmacka på vägen. Det blev några foton till på den vackra staden - jag trivs riktigt bra i Malmö, om det inte vore för alla spindlarna...

På själva casinoslottet, (det K-märkta huset ser nästan ut som ett litet slott) kunde man inte luta sig mot väggen ute på den fantastiska terassen utan att få minst tre superstora spindlar (som femkronor minst) på sig...  HU!

Mitt i centrumet har dom en liten å som rinner runt de mycket fina trädgårdarna som finns överallt (inte konstigt att vampyrerna trivs!) med färgat ljus under broarna som ser riktigt läckert ut på nätterna.



Hur som helst..
Jag är världens största tidsoptimist men kom till tåget så pass tidigt att det inte syntes en människa på perrongen, en dörr var öppen så jag gick in och satte mig på tåget. Städtjejen kom efter 5-10 minuter och sa att jag kanske inte fick vara där redan "men jag har inte sett dig än" sa hon och log. Tanten som kom efter det var inte lika sympatisk... 

- Vad gör du här?
Med den öppningen var tvungen att spela lite dum
- Jag tänkte åka tåg?!
- Hur kom du in?
- Genom dörren?!
- Jaha, vi tar inte in folk förrän 10 minuter före avgång. sa hon och knep igen munnen så ögonen blixtrade.
- Jasså, det visste jag inte och dörren var öppen. Innebär det att du vill att jag går ut? sa jag och log.
5 sekunders tystnad följdes av: - Nej, det går bra, sa ragatan och vände på klacken och gick iväg.

Det var ju snällt att det gick bra.  =)

Jag plockade upp datorn och började jobba, deadline morgonen efter och då skulle intervjun, reportaget och specialen vara klar. Jag hade haft så mycket att göra mellan intervjun och Malmö så jag hade inte ens hunnit börja innan. Så jag jobbade hela vägen hem, vilade en timme på soffan och fortsatte hela natten och blev klar lagom tills det blev dags för MÅNDAG!! Den där väldigt speciella måndagen...   =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0