Ingen panik tydligen...

Hittade ett (mitt) skönt horoskop på Isis Kammare och vet nu att jag kan ta det helt lugnt - allt kommer ordna sig!   =)




Oxen

20 apr - 20 maj

 

Allmänt: Du harmoniska, strävsamma Oxekvinna tillhör dom som verkligen kommer att trivas och kan se värdet i det som sker 2008. Du befinner dig i ett ständigt gynnsamt flöde hela året.
Att bygga en ekonomisk stabilitet och att välja kärleksfulla givande relationer där du kan utvecklas optimalt är var din fokus bör ligga nu. De stora händelserna på stjärnhimlen äger rum i jordtecknet Stenbockens sfär men energin påverkar även dig. Oxen tillhör dom som erbjuds möjligheten att ta del av härligheterna men på ett lugnare och mer avslappnat sätt.
Karriär: Du tillhör inte dom som gör medvetet gör så mycket väsen av dig i arbetslivet men ditt lugna, harmoniska väsen inger förtroende.  Det är ofta till dig människor vänder sig för att få hjälp, råd eller för att locka med dig i ett nytt projekt..  Det blir en stabil och utvecklande vår. En sommar där dina tankar inte kretsar runt arbetet alls med... De händelser som sätts i rullning under september - november är optimala och sköter du dina kort rätt kommer du yrkesmässigt att hamna precis där du vill vara.
Kärlek: Du är kärleksgudinnan Venus speciella gunstling men ändå ser det ut som att du inte ger vare sig kärleken, sexlivet eller din kvinnlighet någon större uppmärksamhet i vinter. I april spritter det till i själen av glädje, i maj kräver gudinnan sin rätt - du blir förälskad - om det är din nuvarande partner eller en ny förtäljer inte historien. Heta planeten Mars fördjupar relationen ytterligare i juni och hela sommaren blir passionerad. Till hösten ställs relationen på prov och ni måste välja väg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0