Lyckliga stunder och konsert med Eva Dahlgren...

Förhoppningsvis så får man några ögonblick i livet där man känner total närvaro och en önskan om att kunna behålla stunden i hjärtat lång tid framöver.

Jag är extra lyckligt lottad tror jag för jag har varit med om ganska många såna stunder. Det har säkert ni också och tricket kanske är att komma ihåg dom! Man kanske inte tänker på att ta sig en stund i soffan, kanske med morgonkaffet, och bara meditera lite över sina "lyckliga stunder"... Plockar man fram dom lite då och då så stannar dom nog kvar lite längre.

Konserten med Eva Dahlgren ikväll är en sån stund. Vissa konserter är för övrigt perfekta att gå själv på av olika anledningar. Den här konserten blev en nostalgitripp inte bara bland hennes låtar utan även alla mina minnen till all hennes musik som ju faktiskt varit med mig genom hela livet även om det varit med vissa "mellanrum". Härligt!

Jag fick hoppa in på jobbet en sväng pga sjukdom så fotona kommer senare! (Typ i morgon bitti eller så..)


Kommentarer
Postat av: joel

perfekt, nu vet jag ;)

härligt med en pokerblogg, har letat lite efter en sån någonstans, fast dom flesta är rätt sega.

får själv dra igång mitt lir på lördag igen (efterlängtat) efter att ha åkt på en rejäl neråtkurva
för några veckor sedan...

lycka till

2008-02-28 @ 07:49:10
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Anonym

Hejsan!



Jag undrar om ni skulle vara intresserade av att publicera en länk till vår klient www.kasino2040.com på er blogg? Vi är även intresserande av att få publicera ett inlägg på er sida .Tack för att ni har tagit er tid och läst. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor.



Med vänlig hälsning, Maria Hellström

2010-09-02 @ 13:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0