Lönsam kväll vid pokerbordet

Jag var hemma hos A igårkväll för att fixa klart hennes virusinfekterade dator nu när hon kommit hem från Småland. Det gick alldeles smärtfritt och ComHem drog igång hennes anslutning igen. Jag var helt säker på att jag skulle åka hem efteråt, inte allt för sent, och hänga upp tvätten och fixa lite med de senaste fotona. Ändå stoppade jag ner den lilla grejjen jag har överblivna marker i, i väskan. Omedvetet. Eller?

Det var faktiskt A som rätt var det var sa att hon trodde att jag skulle gå till casinot när jag sa att jag tänkte åka hem. Va? Nej, jag har ju inte varit där på jättelänge.. Hmm.. kanske ändå, det var rätt länge sedan..  hmm..  =)

Jag bestämde mig för att ta ett brejk för typ en och en halv månad sedan efter en kväll då jag inte alls var nöjd med mitt spel. I och för sig kan man ju inte vinna jämt men det var så dåligt tyckte jag. Dessutom hade jag ju upptäckt mönstret i att behöva förlora innan jag kunde börja vinna och så vill jag verkligen inte ha det!

Det verkade vara en bra paus. Igår var jag där mellan halv ett och fem ungefär. Totalt 2920:- plus och absolut första handen gav mig kåk och typ 900:- direkt. Bra start! Det går förstås alltid lite fram och tillbaka men efter det så var jag aldrig nere under inköpet och det är precis så jag vill ha det. 3000:- på fyra och en halv timme är rätt ok timlön faktiskt. Eller hur?

Känns lite trist att gå ner i bunkern idag, där tiden står stilla och inte direkt ha den timlönen..


Kom till mamma.....hehe.....   =)

Kommentarer
Postat av: BarbaGul

Men fan va kul! Japp bättre lön än i grottan hehe ;)

2008-08-15 @ 20:34:06
URL: http://barbagul.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0