Ut med skiten! del 4

Jag lyssnade när jag närmade mig L's stängda dörr och hörde inte ett ljud. Öppnade dörren. Jag trodde inte mina ögon - hon låg och sov???
- Vad pysslar du med? Har du gått och lagt dig? Vad var det du inte förstod??
- Jamen jag måste sova, jag ska ju jobba idag?!
- Det bryr jag mig faktiskt inte om, se till att packa ihop dina grejjer nu - jag kan gärna hjälpa dig!

Otroligt.
Hur kan hon gå och lägga sig och sova?

Det dröjde till kl 10:30 ungefär innan hon var klar och utanför dörren. Jag hade bokat in intervjuer från klockan 15 på casinot. Bra tajming va? Somnade vid 11, upp strax efter 14. Inte konstigt att man inte känner sig utvilad hur mycket eller lite man än sover...

Det blev en bra dag, men lång. Jag kom inte hem förrän 01:30 ungefär, det pågick ju ytterligare ett event på söndagen förutom Main och dom höll på LÄNGE...

Men vad skönt det var att bo själv igen. Det var väldigt länge sen. Om jag inte varit så jäkla trött hade jag börjat städa och möblera om direkt.  =)

Nu så här några dagar efteråt så känns det som att jag har fått ett skönare liv. Massor med frisk luft och promenader, mindre utgifter eftersom jag inte har någon bil längre och ett rum extra i lägenheten, mera plats i garderoberna och mer frihet att göra som jag vill - fan vad skönt! Lugn och ro på något sätt. Skönt att inte behöva städa efter någon annan. Jäklar vad nice!  Rolle kan komma över när han vill, även om inte jag hunnit hem ännu, utan att vi behöver fundera på om L är hemma. (Dom gick inte så bra ihop...  )

För att inte tala om att jag kan ha en öppnad vinflaska i kylskåpet hur länge jag vill utan att den "dunstar"...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0