Höstdeppig?

Det är väldigt många som blir negativt påverkade av höstrusket, mörkret, blåsten och regnet.. tätt följt av snöoväder, iskallt, julklappar och stress. Och de som blir negativt påverkade påverkar ju också sin omgivning - negativt dessvärre...

Det låter enkelt men det handlar faktiskt om din inställning till allt det här. Skriv ner på ett papper så ser du. Vad tycker du om höstrusket till exempel? Skriv upp det negativa på vänstra sidan av pappret och när du är klar med det gör du samma sak med positiva saker. Du vet att det finns NÅGOT positivt, kan du inte hitta det på en gång så får du faktiskt fundera ett tag.

En skön positiv sak med allt det ovan nämnda är ju att du när som helst får ta en break och bädda ner dig i soffan med varm chocklad och ostmackor och ha tända ljus överallt utan att folk tycker att du är tokig!!   =)

Jag blir inte höstdeppig på det sättet men jag kan bjuda på lite positivitet:

höstrusket --- soffan, filt, tända ljus, ostmackor, varm chocklad...   =)
mörkret  --- jag är nattmänniska och älskar mörkret!!! tänd lite levande ljus om du inte är likadan...
snöoväder --- snö är härligt! oväder - mindre härligt, var förberedd och ute i god tid så är det inga problem.
julklappar & stress   --- samma sak här, om du funderar ut INNAN vad du ska köpa för julklappar till dina nära & kära så behöver det inte bli stressigt och obehagligt utan kan tom bli rätt trevligt eftersom det är lite tanke bakom klapparna...

Lugn & ro, massor med levande ljus, ordentligt med sömn och förberedelse inför det jobbiga gör att det inte blir lika jobbigt..  God mat och umgås med vännerna hjälper också! Bjud över vännerna på middag lite oftare, umgås och ha trevligt. Men tänk på att alkohol förstärker din sinnesstämning, mår du dåligt så kommer du må ännu sämre!! Det finns många roliga, snygga och goda alkoholfria drinkar - kolla in Tasteline.com eller Coctailguiden.com.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0