Nytt år nu igen...

Då var det dags igen. Nytt år. 2008.
Det blir nyårssupé (fint ord va?) på Il Tempo följt av världens bästa utsikt på hemlig plats på söder..  *s* Tyvärr lär det vara ungefär 20 000 andra som känner till den hemliga platsen men man vill ju inte göra det ÄNNU värre..  =)

Va? Nyårslöfte?? Nä sånt håller inte jag på med, jag utvecklas kontinuerligt istället för att ljuga för mig själv en dag per år för att sedan må dåligt 365 dagar innan det är dags att göra om samma sak igen..  *skratt*

Fast det är klart, jag skulle kunna lova att jag ska fortsätta sluta röka.
(Jag har ju varit ickerökare nu i 2 år och hmm... *räknar* 8 månader och 7 dagar blir det väl, haha, man kunde ju ha valt en sämre dag att räkna ifrån.. *asg*)  Inte speciellt svårt alltså.

Jag har redan lovat mig själv, och reda börjat anamma det, att jag ska tänka mer på mig själv och inte jobba så förbannat mycket. Känna efter lite och säga nej när det inte funkar.

Sen finns det ju saker man skulle vilja göra. Önskemål liksom.
*Byta jobb vore trevligt. (Det vanliga, inte pokern!)
*Spela mer poker. Gärna någon större turre, typ EPT Köpenhamn vore trevligt. (Säg till om du vill sponsra!!)
*Starta eget företag kanske?
*Jag skulle bra gärna vilja gå kurserna och utbilda mig till NLP Trainer och coach. (Till det behövs bara 65 000:-.)

Listan fylls på eftersom..  det behöver inte bli nytt år för att det ska hända saker i det här livet inte! =)

Ha en trevlig kväll nu, jag måste fixa till lockarna...
var försiktiga med fyrverkerierna och spriten så ni inte behöver börja nya året på sjukhuset!

Hoppas ni alla får ett fantastiskt år 2008!!!

Nya skor?

Jag var ute på stan igår och shoppade lite mellandagsrea-skitbrakvalité-handdukar till väldigt bra pris. Skulle se om jag kunde hitta slipin-fårskinnstofflorna jag velat ha i julklapp också (haha, det var lite kul faktiskt, jag skrev upp det på "önskelistan" till mamma men glömde notera vilken stolek!! *asg* Ska inte mammor veta sånt???) och noterade när jag sprang och letade efter rätt storlek på flera olika skobutiker (- just MIN storlek var förstås slut..) att det var många som var på jakt efter ett par nya nyårspuppor!  Är det smart? Nya skor på nyårsafton?? Vill man verkligen börja nya året med skoskav??  =)

lite "jul"bilder...

image282image276image278image280image281image277

stora små smulor...


Min mamma hjälpte mig med julskinkan i år eftersom hon är hemma hela dagarna och har det bra och inte lider ett dug av julstress. Eller annan stress heller för den delen.    =)
Köpte en lite större och gav mig halva, fantastiskt nice! Söta omtänksamma mamma skickade till och med lite julknäckebröd för det trodde hon inte att jag hade hemma. Det hade jag inte heller...

Är det smart att irra omkring i lägenheten samtidigt som man äter julskinkeknäckemackan??
- Japp. Om man vill få en anledning att dammsuga överallt igen!! *asg*
STORA smulor!


Men julskinkan var fantastiskt god!
Tack världens bästa mamma...   =)

image275

Men kolla vad äckligt det ser ut på bild!!!? Usch.


Vinterbukett..

Nehepp, det kunde han inte, chefen..

Men jag fick en dag ledigt så jag kunde försöka hinna ikapp och det hjälpte faktiskt! Samtidigt fick jag en fin blomma av älsklingen som fattat att det var lite jobbigt... massor med rosor och såna här (rosa på bilden) och vita små bollar med snö på - jättefint!!  =)
image269

Tack älskling!  *puss*

Jag älskar julen!!! Men det skulle vara skönare om den var på semestern..

image272
Det har varit lite stökigt sista tiden, alldeles för mycket jobb och andra grejjer och jag hinner fan inte med. Eller sista tiden...det började lite före jag slängde ut "innbon" faktiskt. Eller kanske tidigare än så?
Men det är ju så mycket jag måste hinna med och så mycket kul jag vill göra plus vanliga jobbet på heltid och det roligaste jobbet på deltid och fota för nöjes skull och spela poker och...

En av tjejerna på jobbet som ska gifta sig i augusti satt och höll på med förinbjudningarna till brölloppet som ska vara i Grekland i augusti. Just därför måste de skicka ut inbjudningarna till de i Sverige lite tidigare eftersom det kräver lite planering. Fasiken Åsa, jag kan inte fixa till och ändra själva utskriften och kan man inte fixa så det blir på flera sidor och lite mindre? Joo, det är klart - men det går nog inte i det där programmet här på jobbet, har du inget sånt program i datorn hemma? Där kan du garanterat ändra inställningarna så det passar för en mindre dubbelvikt grej, så vänder du bara på pappret så kan du ju "trycka" på baksidan också...

-Jaha. Men går det inte här då? Nä, inte i det här programmet..  Nähä..nej jag har inget sånt program hemma, jag är helt värdelös på sånt här med design och grejjer.
Det är inte ens en sekunds fördröjning innan min mun säger :
-Jaha, nej men jag kan fixa det åt dig, men det kommer ju ta några dagar, jag jobbar fem pass på raken nu och över helgen (för typ 2 veckor sedan) ....   Bra Åsa, du hade ju så lite att göra redan innan så - varför inte skaffa lite mer?! 
image273

Efter typ 3 dagar och 3 tunga pass på jobbet (jobb1) så lade jag undan allt det andra jag behövde fixa för att snabbt göra klart inbjudningarna så jag kunde lägga undan åtminstonde den grejjen. Öppnade datorn.

Den "nya" datorn hade förstås inte fått in det programmet eftersom jag inte använder det så ofta.
Den gamla stationära datorn rensade jag eftersom fd innbon laddade ner virus i den, och efter det la jag inte in några program alls eftersom det var hon som använde den datorn.
Den gamla bärbara rensade vi helt för att Rolle skulle kunna låna hem den ett tag och han använder definitivt inte det programmet...  Bra Åsa! Du har lovat att fixa en grej med ett program som du inte ens har längre! Perfekt!

Ringa, ringa, ringa, leta, leta, ringa mer, fan är det INGEN som har det där programmet längre??
Hittade till slut, fick låna skivan och börja mitt i natten med att lägga in programmet i datorn förstås. Nåja, det gick rätt snabbt, fördelen med det här programmet är att jag kan det utan och innan och inte behöver fundera på hur lösa problemet. Jag fixade lite och var tvungen att ändra lite eftersom jag inte hittade rätt typsnitt men det blev faktiskt riktigt fint när det blev klart (efter ett par timmar mer än jag trodde förstås). Riktigt bra blev det. Det var värt det. Och girlfriend blev jätteglad! God Jul på dig gumman!  =)

image274
Kollade, planerade, sover dåligt, jobbade, städade, kan inte sova, ingen mat att ta med till jobbet, jag måste julpynta, vad f-n ska jag köpa för julklappar, sover dåligt - NÄR ska jag köpa julklappar, jag måste julpynta, var ska vi vara, HUR ska vi vara, sover skitdåligt, jobbade, jobbade, (det är jobbigt på jobbet i jultider, folk mår skitdåligt...) och jag sover skitdåligt. Råkade se i almanackan att SHIT det är JUL om en VECKA?!?!?!?!? Jag måste julpynta också..

PU samtal på jobbet.
Hur mår du?
Skit.
Vad kan jag göra?
Kan chefen vara snäll att skjuta fram julen i två veckor?! (minst)

Pokerfinnkampen i Tallin...

Jag ligger lite efter just nu är väl det minsta man kan säga. I hela livet liksom. Kan vi flytta fram julen två-tre veckor ungefär??

Första helgen i december var vi på finalen i Pokerfinnkampen i Tallinn - kanontrevligt förstås. Förutom jobbet och min absolut första spelade Omaha-hand som var väldigt lönsam (*asg*) ((nä det var inget skämt, det handen inbringade typ 11 000 EEK!!! Och jag visste inte ens vad jag gjorde!! *fniss*)) så klonkade jag hem en turre på lördagnatten (online) med nästan $1200 i förstapris. Det var en lönsam helg helt enkelt!  =)
OCH trevlig! Ni är härliga underbara människor! 

Daniel Gillan klonkade inte, därmot blev det lite klinkande. På pianot. I A la carten. Vi trodde att han skulle få åka fyllecell hem när vakten kom och drog honom i armen, men dom ville bara att pianissan skulle få tillbaka sitt piano..  *skratt* Där var det nära Danne! =)
Bara några sekunder ifrån att vinna vadet, dessutom, haha!
Bildbevisen ser ni lite längre ner.

image254

Kolla Hefo, ett till bra kort på dig!  =)
image255
Mery och Danne Gillan
image253
Finske Dino Dinler (till höger) som vann hela pokerfinnkampen, både turren, terminatorn och rankingen - här tillsammans med ett av Finlands pokerproffs Pasi Heinänen.
image256
Söta Mery du måste sluta röka!  =)
image257
"Min" Rolle
image258
Mery & Danne igen, härliga människor!
image259
...tomtar...  *skratt*
(Danne och Andreas)
image260
Rolle gillar egentligen inte heller att vara med på bild..
det här fotot blev iaf riktigt bra, lite för ljust bara.
image261
Mery och en av arrangörerna (tror jag?) kommer inte ihåg namnet tyvär... *sorry*
image262
Danne & Andreas igen
image263
Mery
image264
kolla, nu börjar han tröttna på mig och min kamera *fniss*
- det räcker nu!!  =)
image266
Pianotjyven
image265
och här kommer pianoväktarna...  de var faktiskt två!  =)
image267
Rolle, Gusten och Danne. Är det det där som är simultankapacitet älskling? Två drinkar samtidigt?!  =)
image268
Vi hittade en charmig fripassagerare ute på däck, undra vad hon (?) ska göra i Sverige? Köpa julklappar? Vet hon vart hon är på väg egentligen? Hon kanske brukar göra så, smygåka med Tallink?!  =)
Förresten - pratar fåglarna samma språk över hela världen eller hur funkar det egentligen??


Efterfest och vimmelfoton på Garbo i Sumpan (17/11)

Här kommer de efterlängtade vimmelfotona.....
Eller rättare sagt en del av dom, det är ett gäng så det blir i fler omgångar!
Bandet som spelade heter passande nog "Bad Influence".

image220image221image222image223image224image225image226image227image228image229image230image231image232image233image234image235image241image242image243image244image245image246image247image248image249image250image251image252

Mer från Lenas fest...

Jag hade visst glömt några härliga foton...!

image207image208image209
Vem har tagit ALLA popcorn???
image210image211image212image213image214image215image216image217image218image219
Men OJ vad du är med din kamera ÖVERALLT...!!    =)

RSS 2.0