Alternativ med möjlighet

nyjobbad, nycyklad, nybadad.

Planerar packning inför minihelgen (fick uppdrag och kunde inte stanna till på söndag som planerat) hos Gia på Åland. Regn eller sol? 35 eller 20 grader? Kort eller långt? (ärmar) skor? Det går ju inte att bara ta med sig ett alternativ, man måste ju ha åtminstonde en möjlighet?! Och så litet som möjligt.

Ja, i väskan alltså. ;D

Alternativ med möjlighet. Visst låter det fint?


Kommentarer
Postat av: Katten

Haha, låter som jag nästan... När jag reser väger min resväska oftast strax över 20kg även om jag bara är borta i bara 5 dagar. För inte vet jag vilken färg på skjorta jag känner för på tisdag, eller om det är svart eller grå kostym på onsdag. Sen vet jag ju inte om det blir 4-hjulig motorcykel heller, så jag måste ju ha sådana kläder också. Sen 15 olika slipsar eftersom jag inte vet om jag vill "sticka ut" eller bara "smälta in"?! Hmmm... Är det min feminina ådra som gör sig hörd?!

Postat av: H

Men hur lätt är det att packa lätt då? Inte för en tjej...

Hoppas du får en trevlig resa!

2009-08-20 @ 11:25:10
URL: http://hypofysen.blogg.se/
Postat av: Barbro Binda

Jasså, det är HÄR du håller till! :-) Jag har slutat resa, det för jobbigt att packa. Packad kan man vara på hemmaplan utan större besvär. Då trivs jag bäst! Men trevlig resa önskar jag dig, och glöm inte att packa ner stayupsen!

2009-08-20 @ 18:24:20
URL: http://barbrobinda.blogspot.com
Postat av: Fisken

Trevlig resa!

2009-08-21 @ 01:33:11
URL: http://dumbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0