Hur kort är tiden egentligen??

När man längtar eller väntar på något så går tiden så himla sakta... Men när det gäller saker man vill göra eller hinna med så räcker inte tiden till?! Är inte det lite motsägelsefullt? För att inte säga direkt konstigt!

Jag längtar tills de nya fotogrejjerna kommer, det borde bli i slutet på veckan..
image325 image326 
Jag är rätt stadig på handen men det ska ju vara perfekt...  den lilla gorillapoden är så cool, man kan hänga upp kameran i vilket träd som helst! Fasiken vad jag längtar till semestern så man kanske kan få lite tid över och gå ut å experimentera lite! Jag tror att jag ska åka iväg lite då, typ sätta mig på tåget bara och hoppa av vart som helst... eller åtminstonde åka till skansen, hagaparken,djurgården, söders höjder, vaxholm, skärgårdsbåtarna, finlandsbåtarna kanske ( jag gillar havet).. men liten tågfotosafari vore nog coolt!  =)

Det är mycket nu, hela veckan har jag jobbat natt plus dag/kväll igår på Pokerakademien (väldigt lyckat!) följt av ett nattpass till, sovit hela dagen idag, ända till kl 20 nånting och nu sitter jag här på jobbet igen. Hela följande vecka blir det också fullt upp, intervju på måndag, nattpass på tisdag, skriva klart allt på onsdag och deadline på torsdag - pusta ut lite (fast jag jobbar förstås) och sen blir det i alla fall en ledig helg, en weekenden på Åland hos Gia - perfekt! Följt av en nästan hel veckas jobb igen, men nu på eftermiddagarna åtminstonde - då kan jag gå ner på casinot och koppla av lite efteråt, eller spela lite online hemma kanske. Fasiken, almanackan är i princip fulltecknad ända till i andra veckan i juni... DÅ blir det semester!!

*suck*

jag måste byta jobb..  det "vanliga" alltså...  eller gå ner i tid eller nåt kanske?


...vet inte...hmm...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0