Singel i Solna

Nu har vi provat och provat i vårat andra försök men det verkar inte som att vi kan få till det riktigt. Däremot har vi varit med om så mycket sedan första gången vi träffades så vi är riktigt riktigt bra vänner och det är ju dumt att dra ut på det här så länge eller försöka förgäves med resultatet att vi kanske tappar den biten.

Fast det känns lite tråkigt, det är ju ett misslyckande. Jag gillar inte att misslyckas. Samtidigt känns det skönt, det har varit jobbigt ett tag när vi inte har vetat vad vi vill och att bara gå omkring i limbo är jäkligt frustrerande... Så den största känslan är att det känns bra.

Fast tråkigt.

Men vänskapen är viktig och ärlig, vi sticker tillsammans som planerat till Sundsvall och Nordic Light Poker. Vi får se om vi kommer ihåg att inte pussas hej när vi ses nästa gång..  *fniss*

Skämt åsido, nu börjar en ny del i livet! Hänger ni på??  =)

image301

Kommentarer
Postat av: Gia

Hej sötis!Jag har grottat in mig i jobbet alldeles för mycket och har inte läst din blogg på länge. Vad tråkigt att det inte funkar, men skönt att du verkar veta vad du vill. Kom hit snart vet ja!

2008-02-10 @ 20:26:30
URL: http://metrobloggen.se/catfight

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0